Racebets i mobilen

Racebets är bookmakern som har nischat sig mot hästkapplöpning och greyhoundslopp. Så har man också rötterna nära den tyska hästsporten som än idag är delägare. De företag som nischar sig kan tillåta sig att gå på djupet och det har Racebets verkligen gjort. Man följer hästkapplöpningar på de stora banorna över hela världen. Man har på grund av detta även fått kunder över hela världen. Man skulle kunna misstänka någon dominans av de tyska tävlingarna, men så är det inte. Racebets visar till exempel ett bredare utbud från England, som är lite av hästsportens vagga.

Verksamma i över 30 länder

Sammantaget har Racebets verksamhet i mer än 30 länder och erbjuder tävlingar i 40, man har öppet alla årets dagar då helgdagar förstås inte är gemensamma för alla dessa länder. Slutligen pågår bettingen 24 timmar of dygnet, detta för att kunna serva kunder och följa tävlingar i alla tidszoner. Racebets flyttade från Tyskland till Malta för ett antal år sedan då Malta är spelbolagens nav och det underlättar förstås den internationella profilen. Man har sin licens för att hantera online betting på hästar från Maltas spelmyndighet.

Racebets sajt

Hos Racebets kan man betta både ante-post och på dagens race. Ante-post är vanligtvis att betta innan hästarna eller deltagarna är helt klara för ett lopp, men troliga. Oddset för ante-post brukar vara fasta. Ställer hästen inte upp har man förlorat pengarna. Men de flesta kanske förknippar online betting med betting samma dag som tävlingen hålls, välj då "today" på Racebets sajt. Hos Racebets kan man läsa på om hästens form i närtid, vilka jockeys och tränare som tagit hem mest pengar etcetera. Det finns blogg och tips på sidan också, så det går utmärkt att spela och lära sig successivt, även om man inte är expert från början.

Spela i mobilen

Som är uppenbart av det som sagts om Racebets ovan, handlar hästkapplöpning mycket om realtid, här och nu. Därför har också Racebets en utmärkt mobil plattform utöver sin hemsida med spelplattform för dator. Det ända man inte kan göra från mobilen är att registrera sig eller att avregistrera sig, allt annat är möjligt. Hur gör man då? Jo, det kan inte bli enklare! Man bara surfar in med telefonens browser på www.racebets.com och så kommer man att automatiskt dirigeras om till mobilsajten; https://m.racebets.com/.

Nu kan man placera bets på språng, man kan kolla tips, ändra sig under dagen med mera. Varför missa ett bra bet? Det är svårt att tänka sig spel som passar bättre på mobil plattform än just hästkapplöpning. Att lägga ett bet hos Racebets är enkelt och rättframt:

  • Logga in på ditt konto.
  • Välj belopp och betalningsform.
  • Välj marknad att spela på genom att klicka på listan till vänster.
  • Klicka på önskat race.
  • Välj häst och klicka på den gula lilla boxen som innehåller oddset.
  • I den pop-up som kommer upp anges insatsen
  • Klicka för att placera vald bet.

Förfaringssättet passar väl mobiltelefonens lilla skärm och det är tydligt vad man gör.

Racebets erbjuder dagliga bonusar vilket förstås också är perfekt att följa från mobilen så att man inte missar något här.

Om man tillhör dem som väldigt gärna följer loppet i praktiken är mobilen inte heller ett hinder, företagets livestreaming fungerar på de flesta plattformar, även de mobila.

Sammanfattningsvis rekommenderas Racebets utifrån sitt breda utbud, men också utifrån att hela paketet erbjuds från mobil plattform. Det är så mycket roligare att utnyttja mobilspel som faktiskt händer nu, än de som "bara" har en mobilversion men ingen verklighetsanknytning.