Racebets i mobilen

Racebets är ett ganska nylanserat spelbolag som har gjort stor succé på marknaden och har blivit en av de stora inom hästspel. Travsporten har i Sverige länge mest bestått av ATG, som också har ett monopol på hästspel i Sverige. På grund av att internet blir allt större på spelmarknaden har det också påverkat hur travsporten ser ut idag.

Racebets är framförallt en hemsida som ger spelare fördelaktiga odds och en mycket bra service. De har lättnavigerad tjänst som gör att du kan spela väldigt mycket med din mobil. Detta är på grund av deras mobilanpassade hemsida, något som underlättar och gör att alla med en mobiltelefon kan spela.

Mobilspel direkt i din mobil

Att spela på din mobiltelefon är en aktivitet som har ökat och ökat under de senaste åren då din mobil är en ständig kompanjon. Racebets har satsat stort på olika mobilspel och har blivit en de största aktörerna. De har förstått efterfrågan och möjligheten att många vill kunna spela ofta och var som helst.

Deras mobilanpassade hemsida gör att du inte måste ha en app för att kunna spela Racebets. Du går via Racebets.com och får automatiskt den mobilanpassade versionen. Om du inte redan har ett konto skapar du en profil och efter inloggning har du alla spel framför dig. De huvudkategorier som finns är Livestreams, Extras, Races och More. Det är även lätt att få svar på frågor ifall du har några. Det är lätt att se vad som är aktuellt direkt i din mobil. Det går även lika bra i en dator. Det enda du behöver göra för att komma igång är att göra en insättning och sedan är det bara att spela på. Racebets mobilsida fungerar lika bra för Iphones som Androidtelefoner.

Mot framtiden

ATG har länge varit en jätte inom travsporten med sitt monopol i Sverige och alla kiosker och butiker som behöver ha ett samarbete med ATG för att kunna sälja spel. Dock nu när internet har börjat bli en stor del av spelmarknaden och därmed utmanar det äldre spelsättet ger det en stor möjlighet att prova något annat. Du som spelare och som föredrar att spela på internet borde prova travspel på internet. Du kommer inte vara knuten till ATG och det är bra att de får lite konkurrens då det påverkar speloddsen. Detta kan också vara en början på en utveckling för att spelandet blir fördelat på fler aktörer i framtiden.