Gratis bettingbonus

Det finns många olika namn på de bonusar som vi spelare erbjuds från alla olika spelsajter på nätet. Bettingbonus är något som vi blir erbjudna då vi vill hålla på med spel på odds, och de är egentligen detsamma som en oddsbonus, sportsbettingbonus, sportbonus, bet bonus och så vidare. De olika sidorna använder sina egna uttryck helt enkelt, men det viktigaste för oss som spelar är att vi förstår vad det handlar om.

Vad är en gratis bettingbonus?

Att en bettingbonus är gratis får de flesta att tveka en aning, då vi har lärt oss att ingenting här i livet är gratis. Självklart finns det motkrav för att få dessa gratis bettingbonusar men det är inte en farlig sak, snarare tvärtom då kan vi öka på kassan ytterligare för att spela mer och öka chanserna till vinst. En av de mest förekommande varianterna på en bettingbonus idag är att vi får vårt insatta kapital dubblerat med upp till 1000 kronor, vilket gör att vi i ett sådant läge har hela 2000 kronor att spela med.

Ett mycket vanligt krav för att sedan kunna plocka ut vinster från bettingbonusar är att vi måste omsätta pengarna ett visst antal gånger. En bra spelsajt ser till att vi enkelt har koll på hur vi ligger till med omsättningen på pengarna, och när vi uppnått kravet kan vi välja att plocka ut vinsten eller att fortsätta spela. Kom ihåg att spelsajterna har olika krav på sina omsättningar och då vi vill skapa ett nytt konto för spel är det bra att jämföra vad de olika sajterna kan erbjuda oss. Detta gör vi enklast genom att använda en av de många rekommendationssidor som vi kan söka upp på internet. Där kan vi jämföra olika bonusar som erbjuds och läsa rekommendationssidans recension, samt också många gånger vanliga användares erfarenheter av spelsajterna. Det finns nämligen ett par saker att tänka på vid valet av en spelsajt.

Tips för att välja spelsajt

Rekommendationssidorna har redan sållat ut bra spelsajter genom deras egna kriterier för att göra vårt val lättare. Självklart ska vi välja ut en eller ett par som passar vårt typ av spel, vi kollar därför upp spelmiljö, spelutbudet och de olika avgifter och omsättningskrav som finns. När vi är nöjda kan vi registrera in oss på ett eller flera olika bettingsidor, vilket är en god ide om vi vill variera oss.

När vi spelar på odds är det bra att följa regeln om att aldrig försöka ta igen en förlust genom större satsningar, eftersom detta är det vanligaste sättet att förlora stora summor på under kort tid. Sätt upp tydliga regler från början med gränsvärden angående förlust och hur ofta du ska spela. En bra tumregel är att aldrig satsa mer än två till fem procent av de pengar du har i kassan. På så sätt minskar vi de stora förlusterna. Denna varianten är känd för att fungera bäst om vi vill ha ett långsiktigt spelande. Skapar vi reglerna och håller på dessa kommer vårt spelande bli roligt precis som det ska vara.