Euro 2016 betting

Att spela på EM är minst sagt roligt, det är i alla fall svaret du får om du frågar genomsnittssvensken. Det är nämligen väldigt vanligt att spela på just EM. Det finns redan ett stort intresse bland den gemene mannen i Sverige, och självklart innebär det att extra många väljer att också lägga lite pengar på matcherna under EM. Det finns massvis av spännande bet att välja mellan. Du kan lägga dina pengar på högoddsare och ha chansen att ta hem riktigt feta oddsvinster, eller så kör du lite mer säkert och satsar på de lite mer säkra korten. Oavsett kan du räkna med att det kommer bli spännande.

Läs på om lagen

För att du ska få en fördel med ditt spelande är det viktigt att du har lite koll. Saken är den att du faktiskt kan spela helt utan att ha någon koll på fotbollen. Vill du bli riktigt bra och ha bättre chanser att i längden gå plus är det dock verkligen att rekommendera att du läser på en del om lagen. Ett hett tips är att du lyssnar på vad experterna säger. Då behöver du inte själv vara så insatt i fotbollen. Så läs på vad som sägs, ifall experterna anser att oddsen är för högt satta, då är det verkligen en möjlighet att knäcka oddssättarna och få ett spel till lite extra bra odds!

Betta säkert eller på högoddsare

En ständig fråga som så gott som alltid kommer upp när man spelar på bet är om man ska satsa på höga odds eller istället satsa på de lite mer säkra vaden. Det handlar verkligen om två olika strategier. Vilken av dem du väljer är helt upp till dig. En del tycker också om att blanda de båda. Ifall du satsar på ett alternativ som inte är särskilt troligt så kommer det att ge mycket mer pengar. Det är när oddsen är höga. Ifall oddsen är låga kommer det vara stor sannolikhet att ditt bet kommer att gå in. Samtidigt vinner du inte särskilt mycket pengar. Det är en avvägning som du behöver göra, du får helt enkelt lita på din magkänsla!

Du kan också välja att mixa odds. Då kan du få högre odds även fast du väljer ganska säkra matcher. Det kan handla om att du väljer vinnare i tre stycken matcher. Ifall någon av de matcherna inte går in så förlorar du insatsen. Fast ifall alla skulle gå in så kan du räkna med att få riktigt mycket pengar. Vissa tycker det är värt det, andra gör det inte, känn efter själv.

Euro 2016 bonus

I vanlig ordning kan du få lite bonus när du spelar på en för dig ny bettingsida. Det gäller inte minst när det är ett mästerskap. Det ligger till så att du har extra goda möjligheter till att plocka bonusar just under ett EM eller VM. De är ett perfekt sätt för spelsidorna att locka till sig nya spelare. Det är under dessa tider som den gemene svensken faktiskt väljer att spela. Om det sedan går bra så är det ju så att man gärna fortsätter att spela. Det är klart att man ju vill att det ska gå bra. Om du använder en bonus ökar chanserna att du till slut ska gå med vinst. Det gäller särskilt om du redan vet på förhand att du ska spela ett bra tag på en spelsida.

Det brukar ligga till så att det finns villkor som dikterar hur du får använda din bonus. Den viktigaste delen av villkoren handlar om hur många gånger du måste omsätta dina eventuella vinster innan du får plocka ut dem. Det kan röra sig om cirka 25 gånger bonusen och ditt insatta belopp. Det är ett exempel på en bonus med bra villkor gällande omsättning.