1X2 Betsson

Vad är 1X2?

1X2, ibland skrivet som ettkrysstvå, är Betssons nya supersatsning, med vilken de hoppas revolutionera stryktipset. De erbjuder alla spelare ett nytt äventyr varje lördag, med en variation på fotbollsspel som heter duga. Med ettkrysstvå får du kul veckan ut, och det blir mer spännande desto längre ditt system håller. Du kan sitta veckan ut som en nästan-miljonär, eller så händer det och du blir just det! Om du vill ha något som håller pulsen på en högre nivå veckan ut är det här spelet för dig!

Ettkrysstvå fungerar som så att det finns tretton olika matcher som kan få tre utfall var: vinst, förlust eller lika. Du behöver alltså inte oroa dig över hur stort övertag ett särskilt lag har eller målskillnad eller någonting av den karaktären – det finns helt enkelt tre utfall på tretton matcher som du ska pricka rätt på. Det finns olika system och på de allra mest basala fungerar det precis som är beskrivet: fyll i tretton svar, en för varje match som är presenterad. Därefter syns en summa, var både minsta möjliga summa uppenbarar sig samt den högsta möjliga. Denna summa är baserad på fasta odds, vilket gör att den skiljer sig från liknande produkter vilka ofta justerar vinsten utifrån antal vinnare.

Systemen kommer med fasta priser, från 4 kronor för ett system till 9 216 kronor, tal som alla kan delas i 4. Ju dyrare system du köper, desto större chans har du för vinst. Det finns möjlighet till att säkra matcher man är osäker på, genom att ha dubbla markeringar på vissa matcher, eller till och med trippel. Med en trippel markering kan du inte förlora på den matchen eftersom du då har fyllt i 1, X samt 2, det vill säga alla alternativ.

Revolutionerat vinsterna

Som sagt, ettkrysstvå är en spin-off på stryktipset, men med mer generös utdelning. Den huvudsakliga skillnaden, bortsett från namnet, är att ettkrysstvå inte delar på vinsten mellan vinnarna, utan alla vinnare får den prissumma som de ser på skärmen. Alltså vet du garanterat att, om du har ett system vars minsta möjliga vinst är en miljon, då har du minst en miljon säkrad om ditt system skulle visa sig vara vinnande.

Denna garanti gör att du kan spela mycket mer säkert på dina spel, eftersom du vet med dig att den summa du såg när du placerade ditt system är det absolut minsta du kan få – och det är oftast inte en liten utdelning för den delen som uppenbarar sig då du har lagt dina bet.

Med detta i sinnet blir det en mycket mer realistiskt och användarvänlig upplevelse. Tidigare har experter varit nästintill rädda för att dela sina stryktips med befolkningen, detta eftersom de varit tvinga att dela med sig av vinsten. I och med ettkrysstvå behöver ingen längre oroa sig för att dela med sig av sina tips. Alla får den monstervinst de är lovade, och det blir därmed trevligare att dela med sig och ett bättre informationsflöde mellan olika spelare frodas.